Incompany


  

Incompany 

Ons aanbod kan speciaal voor uw bestuur op maat worden ontwikkeld en vervolgens online of op één van uw scholen worden verzorgd. 

De mogelijkheden voor incompany zijn:

Digitale werkplaatsen: online én fysiek!
We hebben een heel scala aan digitale werkplaatsen beschikbaar gericht op uiteenlopende verdiepingsthema’s voor leerkrachten. Er kan een reeks naar keuze worden aangeboden in een besloten omgeving voor de deelnemers van uw bestuur. Alle digitale werkplaatsen kunnen ook als fysieke training op locatie worden verzorgd. Kijk hier voor een impressie van ons veelzijdige aanbod. Mis je een onderwerp? Laat het ons weten dan gaan wij voor u op zoek in ons ruime netwerk naar een geschikte aanbieder.

Meesterclass SLIMPlannen voor directeuren
Al een aantal jaar bieden wij de Meesterclass SLIM plannen aan. We bieden in deze scholing handige tips en tricks en vooral veel bewustwordingsmomenten voor directeur om de werkzaamheden in een school beter te organiseren. Deze Meesterclass voor schooldirecteuren geeft een frisse, nieuwe kijk op het managen van alle activiteiten in een schooljaar en kan worden aanboden via een online omgeving of op locatie.

EHBI-Tas
Speciaal voor besturen met poolers hebben we de Eerste Hulp Bij Inval-Tas ontwikkeld. Deze tas zit boordevol inspiratie en handige spullen om goed voor de (inval)dag te komen. Het is een hele mooie manier om waardering uit te spreken naar pooler!

Taal moet je doen
De dynamische schooldag wordt op steeds meer scholen ingezet. Daarom bieden wij exclusief via SLIMOnderwijs de inspiratietrainingen Taal moet je doen’ aan. Dit aanbod bieden wij alleen fysiek bij u op locatie aan, omdat tijdens deze trainingen leerkrachten zelf gaan ervaren hoe je bewegend leren kunt integreren in de taal- en leeslessen. Wilt u een training Taal moet je doen bij u op locatie? Neem dan contact op via info@slim-onderwijs.nl    

Teampakket Werkpracht
Gezamenlijk als team op zoek naar de meest prachtige manier om te werken waarbij het voordeel aan alle kanten (per individu, het hele team, de leerlingen en het onderwijs) wordt gevoeld, gezien en gemerkt. Thema’s als werkgeluk, werk-privé balans, efficiëntie, kwaliteitsverhoging en autonomie zijn leidend hierbij. Gezamenlijk met het gehele team wordt onderzocht op welke manier dit gerealiseerd kan worden. Activiteiten in dit pakket kunnen variëren van overleggen, inspiratiesessies, team- en individuele activiteiten, maar denk ook aan het begeleiden van te nemen stappen of te ondernemen acties waardoor eerder vastgestelde doelen worden bereikt.

Academie
SLIMOnderwijs 
Het mooie van ons aanbod is dat we veel verschillende activiteiten kunnen combineren tot zelfs, als dat wenselijk is, het opzetten en onderhouden van een bestuur eigen Academie, inclusief website en promotiemateriaal. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk om externe partijen toe te voegen aan het aanbod om zo de verzameling van een mooi kwalitatief scholingsaanbod compleet te maken.


Het organiseren van een incompanytraining via SLIMOnderwijs kent een aantal voordelen:
Mogelijkheid tot 100% maatwerk;
Ons aanbod kan worden toegespitst op de situatie in de organisatie en/of er kan worden ingespeeld op een specifieke behoefte van de doelgroep (bijvoorbeeld poolers);
> Werkplaatsen, Workshops of trainingen worden aangeboden in een afgesloten digitale omgeving specifiek voor deelnemers van het bestuur
of fysiek bij u op locatie;
Combinaties van Werkplaatsen en Workshops, een reeks of pakket behoort tot de mogelijkheden.

Voor het samenstellen van een incompany training neemt u contact via info@slim-onderwijs.nl

 

Programma

Eerste Hulp Bij Invallen - Tas (EHBI-Tas)

1 augustus 2022 tot 1 augustus 2024

Invallen wordt nog leuker met onze nieuwe Eerste Hulp Bij Invallen! Bestel de Tas hier voor € 40,00 en € 6,95 verzendkosten.

Prijs: €46,95