SLIMOnderwijs

  
   

#inbewegingvoorontwikkeling

SLIMOnderwijs is gestart in 2020 met het doel onderwijsprofessionals te kunnen voorzien in de behoefte zich te ontwikkelen. Met behulp van de werkplaatsen, inspiratielicenties en workshops kunnen kennis en vaardigheden worden vergaard welke direct in de onderwijspraktijk toepasbaar zijn. In 2020 zijn de eerste werkplaatsen en workshop aangeboden, een succes!

SLIMOnderwijs is een initiatief en samenwerking tussen Hanneke Oosting van Edupos en Boukje Veldman van SLIM

Edupos is een onderwijskundig adviesbureau voor het primair- en voortgezet onderwijs, opgericht door Hanneke Oosting. Edupos ontwikkelt, implementeert en begeleidt onderwijsconcepten, gepersonaliseerd leren in de basisschool en unitonderwijs. Daarnaast heeft Edupos producten ontwikkeld die dit ondersteunen, zoals de Groeimap (digitaal kindportfolio) en Taalkisten.

SLIM Personeelsbemiddeling B.V. is bemiddelaar voor het primair onderwijs, opgericht door Boukje Veldman. SLIM bemiddelt de juiste vervanger naar de vervangingsklus en is specialist in het formuleren, opzetten en uitvoeren van vervanging-strategieën op maat.
SLIM heeft persoonlijk contact met vervangers, scholen en besturen en biedt een centraal informatie- en aanspreekpunt en speelt in op de behoeftes tijdens het bemiddelproces maar ook bijvoorbeeld wat betreft ontwikkelingsmogelijkheden. SLIM is persoonlijk, open en eerlijk, proactief, creatief, oplossingsgericht en beweegt soepel mee en speelt in op actualiteiten en ontwikkelingen binnen de sector.

Programma

Eerste Hulp Bij Invallen - Tas (EHBI-Tas)

1 augustus 2022 tot 1 augustus 2024

Invallen wordt nog leuker met onze nieuwe Eerste Hulp Bij Invallen! Bestel de Tas hier voor € 40,00 en € 6,95 verzendkosten.

Prijs: €46,95