SLIMOnderwijs

  
   

#inbewegingvoorontwikkeling

SLIMOnderwijs is gestart in 2020 met het doel onderwijsprofessionals te kunnen voorzien in de behoefte zich te ontwikkelen. Met behulp van de werkplaatsen, inspiratielicenties en workshops kunnen kennis en vaardigheden worden vergaard welke direct in de onderwijspraktijk toepasbaar zijn. In 2020 zijn de eerste werkplaatsen en workshop aangeboden, een succes!

SLIMOnderwijs is een initiatief en samenwerking tussen Hanneke Oosting van Edupos en Boukje Veldman van SLIM

Edupos is een onderwijskundig adviesbureau voor het primair- en voortgezet onderwijs, opgericht door Hanneke Oosting. Edupos ontwikkelt, implementeert en begeleidt onderwijsconcepten, gepersonaliseerd leren in de basisschool en unitonderwijs. Daarnaast heeft Edupos producten ontwikkeld die dit ondersteunen, zoals de Groeimap (digitaal kindportfolio) en Taalkisten.

SLIM Personeelsbemiddeling B.V. is bemiddelaar voor het primair onderwijs, opgericht door Boukje Veldman. SLIM bemiddelt de juiste vervanger naar de vervangingsklus en is specialist in het formuleren, opzetten en uitvoeren van vervanging-strategieën op maat.
SLIM heeft persoonlijk contact met vervangers, scholen en besturen en biedt een centraal informatie- en aanspreekpunt en speelt in op de behoeftes tijdens het bemiddelproces maar ook bijvoorbeeld wat betreft ontwikkelingsmogelijkheden. SLIM is persoonlijk, open en eerlijk, proactief, creatief, oplossingsgericht en beweegt soepel mee en speelt in op actualiteiten en ontwikkelingen binnen de sector.

Programma

Werkplaats SLIM plannen voor schoolleiders

1 juni 2022 tot 30 juni 2022

Herken je de hoge werkdruk in jouw team in deze tijd van het jaar? Één van de vele vraagstukken die wij gaan behandelingen in deze werkplaats.

Prijs: €75,00

Werkplaats Buitenonderwijs

11 mei 2022 tot 15 juni 2022

Deze werkplaats wordt gegeven door Buitenonderwijs Nederland.
In de webinars leer je het verschil tussen bewegend buitenonderwijs en ontdekkend buitenonderwijs.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden maar ook inzichten uitwetenschappelijk onderzoek, …

Prijs: €30,00

Werkplaats Werken met Portfolio's

11 mei 2022 tot 15 juni 2022

'Met een portfolio wordt een leerling eigenaar van zijn eigen leerproces'
Je leert hoe porfolio’s bijdragen aan een kindgerichte leeromgeving

Prijs: €30,00