SLIMOnderwijs

  
   

#inbewegingvoorontwikkeling

SLIMOnderwijs is gestart in 2020 met het doel onderwijsprofessionals te kunnen voorzien in de behoefte zich te ontwikkelen. Met behulp van de werkplaatsen, inspiratielicenties en workshops kunnen kennis en vaardigheden worden vergaard welke direct in de onderwijspraktijk toepasbaar zijn. In 2020 zijn de eerste werkplaatsen en workshop aangeboden, een succes!

SLIMOnderwijs is een initiatief en samenwerking tussen Hanneke Oosting van Edupos en Boukje Veldman van SLIM

Edupos is een onderwijskundig adviesbureau voor het primair- en voortgezet onderwijs, opgericht door Hanneke Oosting. Edupos ontwikkelt, implementeert en begeleidt onderwijsconcepten, gepersonaliseerd leren in de basisschool en unitonderwijs. Daarnaast heeft Edupos producten ontwikkeld die dit ondersteunen, zoals de Groeimap (digitaal kindportfolio) en Taalkisten.

SLIM Personeelsbemiddeling B.V. is bemiddelaar voor het primair onderwijs, opgericht door Boukje Veldman. SLIM bemiddelt de juiste vervanger naar de vervangingsklus en is specialist in het formuleren, opzetten en uitvoeren van vervanging-strategieën op maat.
SLIM heeft persoonlijk contact met vervangers, scholen en besturen en biedt een centraal informatie- en aanspreekpunt en speelt in op de behoeftes tijdens het bemiddelproces maar ook bijvoorbeeld wat betreft ontwikkelingsmogelijkheden. SLIM is persoonlijk, open en eerlijk, proactief, creatief, oplossingsgericht en beweegt soepel mee en speelt in op actualiteiten en ontwikkelingen binnen de sector.

Programma

Werkplaats Empathie in het Onderwijs

5 oktober 2022 tot 31 oktober 2022

Een werkplaats met alles wat nodig is om van de kinderen in Nederland de gelukkigste kinderen ter wereld te maken!

Prijs: €30

Werkplaats Formatief evalueren

3 oktober 2022 tot 31 oktober 2022

In deze werkplaats gaat het over formatief evalueren met behulp van Rubrics, betrokkenheid van leerling en leerkracht en het behalen van leerdoelen.

Prijs: €30

Werkplaats Leesplezier

5 september 2022 tot 30 september 2022

Je krijgt lekker veel inspiratie en een aantal werkvormen die helpen bij het stimuleren van de leesbevordering.

Prijs: €30

Werkplaats Buitenonderwijs

5 september 2022 tot 30 september 2022

Tijdens deze werkplaats leer je het verschil tussen bewegend buitenonderwijs en ontdekkend buitenonderwijs. Geschikt voor elke leerkacht die kennis wil maken met buitenonderwijs!

Prijs: €30

Werkplaats SLIM plannen voor schoolleiders

5 september 2022 tot 30 september 2022

Herken je de hoge werkdruk in jouw team gedurende van het schooljaar? Één van de vele vraagstukken die wij gaan behandelingen in deze werkplaats.

Prijs: €75,00

Summerschool

18 juli 2022 tot 28 augustus 2022

Naast lekker luieren, ook geïnspireerd worden deze zomervakantie? Doe mee met onze Summerschool!

Prijs: €45,00