Ons aanbod


  

Ons aanbod

SLIMOnderwijs biedt een platform voor aanbod van werkplaatsen, inspiratielicenties en workshops voor het primair onderwijs. SLIMOnderwijs heeft een uniek format ontwikkeld, De Digitale Werkplaats. De Digitale Werkplaats kenmerkt zich door gebruik van een specifieke doorlooptijd, wijze van begeleiding en organisatie. Het format leent zich uitstekend voor inhoudelijke thema's die aansluiten op de dagelijkse onderwijspraktijk.


De Digitale Werkplaats - Iedere Werkplaats heeft een eigen thema en wordt gegeven in een afgebakende (van-tot) periode. Samen met je mede-deelnemers ga je van start met voorlichtingen (Webinars), opdrachten en contactmomenten. Tijdens een Q&A-moment is er ruimte voor vragen en overleg, maar ook kunnen ervaringen worden uitgewisseld. De Werkplaatsen zijn digitaal te volgen. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende technieken op afstand. Juist ook digitaal een interactieve Werkplaats met goede begeleiding.  

Inspiratielicentie - Regelmatig inspiratie voor lessen, tips, tricks en nieuwe inzichten ontvang via de Inspiratielicenties van SLIMOnderwijs. Gedurende het gehele schooljaar ontvangt de deelnemer maandelijks op verschillende momenten inspiratie voor alle of verschillende bouwen. Is het schooljaar al gestart? geen probleem, als deelnemer kun je op ieder moment instappen. 

EHBI-Tas - Plotseling bijspringen in een onbekende klas (en school) om een afwezige te vervangen? Dat vraagt om flexibiliteit en voorbereiding. Als extra ondersteuning neem je voortaan de Eerste Hulp Bij Invallen - Tas mee! In de EHBI-Tas vind je materiaal, inspiratie en tips om je invaldag soepel te laten verlopen. 

Workshops - SLIMOnderwijs biedt regelmatig verschillende relevante workshops aan, verzorgd door verschillende onderwijskundigen en/of specialisten. De deelnemer kan individueel (vaak op eigen tempo en tijd) aan de slag en vergaard kennis en vaardigheden welke direct in de praktijk toepasbaar zijn.                                                                                                                                                                                  
Meer weten? Bekijk het programma hiernaast of neem geheel vrijblijvend contact op. 


 

Programma

Eerste Hulp Bij Invallen - Tas (EHBI-Tas)

1 augustus 2022 tot 1 januari 2023

Invallen wordt nog leuker met onze nieuwe Eerste Hulp Bij Invallen! Bestel de Tas hier voor € 50,00 en € 6,75 verzendkosten.

Prijs: €56,75

Werkplaats Empathie in het Onderwijs

6 februari 2023 tot 3 maart 2023

Een werkplaats met alles wat nodig is om van de kinderen in Nederland de gelukkigste kinderen ter wereld te maken!

Prijs: €30

Werkplaats Leesplezier

6 februari 2023 tot 3 maart 2023

Je krijgt lekker veel inspiratie en een aantal werkvormen die helpen bij het stimuleren van de leesbevordering!

Prijs: €30