Ons aanbod


  

Ons aanbod

SLIMOnderwijs biedt een platform voor aanbod van werkplaatsen, inspiratie en workshops voor het primair onderwijs. SLIMOnderwijs heeft een uniek format ontwikkeld, De Digitale Werkplaats. De Digitale Werkplaats kenmerkt zich door gebruik van een specifieke doorlooptijd, wijze van begeleiding en organisatie. Het format leent zich uitstekend voor inhoudelijke thema's die aansluiten op de dagelijkse onderwijspraktijk.

De Digitale Werkplaats - Iedere Werkplaats heeft een eigen thema en wordt gegeven in een afgebakende (van-tot) periode. Samen met je mede-deelnemers ga je van start met voorlichtingen (Webinars), opdrachten en contactmomenten. Tijdens een Q&A-moment is er ruimte voor vragen en overleg, maar ook kunnen ervaringen worden uitgewisseld. De Werkplaatsen zijn digitaal te volgen. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende technieken op afstand. Juist ook digitaal een interactieve Werkplaats met goede begeleiding.

Wat kun je verwachten? 
In een periode van 4 weken, via een besloten online omgeving
-  3 online webinars van ± 30 minuten (elke week wordt een nieuwe geplaatst)
-  Na iedere webinar volgen thuiswerkopdrachten
-  Je kunt alles in een maand op jouw eigen moment bekijken
-  Tussentijds online Q&A momenten
-  Online community met andere deelnemers voor het uitwisselen van ervaringen
-  PLUS diverse gratis printables

EHBI-Tas - Plotseling bijspringen in een onbekende klas (en school) om een afwezige te vervangen? Dat vraagt om flexibiliteit en voorbereiding. Als extra ondersteuning neem je voortaan de Eerste Hulp Bij Invallen - Tas mee! In de EHBI-Tas vind je materiaal, inspiratie en tips om je invaldag soepel te laten verlopen. 

Workshops - SLIMOnderwijs biedt regelmatig verschillende relevante workshops aan, verzorgd door verschillende onderwijskundigen en/of specialisten. De deelnemer kan individueel (vaak op eigen tempo en tijd) aan de slag en vergaard kennis en vaardigheden welke direct in de praktijk toepasbaar zijn.                                                                                                                                                                                  
Meer weten? Bekijk het programma hiernaast of neem geheel vrijblijvend contact op. 


 

Programma

Eerste Hulp Bij Invallen - Tas (EHBI-Tas)

1 augustus 2022 tot 1 augustus 2024

Invallen wordt nog leuker met onze nieuwe Eerste Hulp Bij Invallen! Bestel de Tas hier voor € 40,00 en € 6,95 verzendkosten.

Prijs: €46,95

Werkplaats Gedrag in de klas

13 mei 2024 tot 7 juni 2024

Leer over het ontstaan en de functie van gedrag en het bewust leren omgaan met ongewenst gedrag in deze inspirerende werkplaats!

Prijs: €30

Werkplaats Onderwijs flexibel organiseren voor schoolleiders

13 mei 2024 tot 7 juni 2024

Wat er aan bod komt in deze werkplaats: voorbeelden van anders organiseren, een stappenplan en nog veel meer!

Prijs: €75