Ons aanbod


  

Ons aanbod

SLIMOnderwijs biedt een platform voor aanbod van werkplaatsen, inspiratielicenties en workshops voor het primair onderwijs. SLIMOnderwijs heeft een uniek format ontwikkeld, De Digitale Werkplaats. De Digitale Werkplaats kenmerkt zich door gebruik van een specifieke doorlooptijd, wijze van begeleiding en organisatie. Het format leent zich uitstekend voor inhoudelijke thema's die aansluiten op de dagelijkse onderwijspraktijk.


De Digitale Werkplaats - Iedere Werkplaats heeft een eigen thema en wordt gegeven in een afgebakende (van-tot) periode. Samen met je mede-deelnemers ga je van start met voorlichtingen (Webinars), opdrachten en contactmomenten. Tijdens een Q&A-moment is er ruimte voor vragen en overleg, maar ook kunnen ervaringen worden uitgewisseld. De Werkplaatsen zijn digitaal te volgen. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende technieken op afstand. Juist ook digitaal een interactieve Werkplaats met goede begeleiding.  

Inspiratielicentie - Regelmatig inspiratie voor lessen, tips, tricks en nieuwe inzichten ontvang via de Inspiratielicenties van SLIMOnderwijs. Gedurende het gehele schooljaar ontvangt de deelnemer maandelijks op verschillende momenten inspiratie voor alle of verschillende bouwen. Is het schooljaar al gestart? geen probleem, als deelnemer kun je op ieder moment instappen. 

Reddingstas - Plotseling bijspringen in een onbekende klas (en school) om een afwezige te vervangen? Dat vraagt om flexibiliteit en voorbereiding. Als extra ondersteuning neem je voortaan de reddingstas mee! In de reddingstas vind je materiaal, inspiratie en tips om je invaldag soepel te laten verlopen. 

Workshops - SLIMOnderwijs biedt regelmatig verschillende relevante workshops aan, verzorgd door verschillende onderwijskundigen en/of specialisten. De deelnemer kan individueel (vaak op eigen tempo en tijd) aan de slag en vergaard kennis en vaardigheden welke direct in de praktijk toepasbaar zijn.                                                                                                                                                                                  
Meer weten? Bekijk het programma hiernaast of neem geheel vrijblijvend contact op. 


 

Programma

Werkplaats SLIM plannen voor schoolleiders

1 juni 2022 tot 30 juni 2022

Herken je de hoge werkdruk in jouw team in deze tijd van het jaar? Één van de vele vraagstukken die wij gaan behandelingen in deze werkplaats.

Prijs: €75,00

Werkplaats Buitenonderwijs

11 mei 2022 tot 15 juni 2022

Deze werkplaats wordt gegeven door Buitenonderwijs Nederland.
In de webinars leer je het verschil tussen bewegend buitenonderwijs en ontdekkend buitenonderwijs.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden maar ook inzichten uitwetenschappelijk onderzoek, …

Prijs: €30,00

Werkplaats Werken met Portfolio's

11 mei 2022 tot 15 juni 2022

'Met een portfolio wordt een leerling eigenaar van zijn eigen leerproces'
Je leert hoe porfolio’s bijdragen aan een kindgerichte leeromgeving

Prijs: €30,00